Kingmovers.nl | Verhuisservice | Verhuisbedrijf | Den Haag

Over ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

U ontvangt binnen 24 uur een offerte antwoord van ons terug.

Waarom wij?

Uw partners voor kwalitatieve verhuizingen

Welkom bij ons verhuisbedrijf, waar kwaliteit en klanttevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Wij begrijpen dat verhuizen een spannende en stressvolle periode kan zijn, en daarom streven wij ernaar om uw verhuizing soepel, efficiënt en zorgeloos te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde team van professionals, kunt u met vertrouwen op ons rekenen voor al uw verhuisbehoeften.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze verhuizingen? Neem dan contact met ons op, u kunt ons ook bellen op +31618698906.

De verhuisdiensten

Kingmovers biedt een groot aantal verschillende verhuisdiensten aan. In overleg met u regelen wij uw verhuizing van A tot Z. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u bevrijd van alle zorgen over de verhuizing. De mogelijkheden van ons verhuisbedrijf zijn onder andere: 

  • Complete verhuisservice voor particulieren en bedrijven
  • Leveren van verhuismaterialen
  • In- en/of uitpakservice
  • Demonteren en monteren van grote meubels
  • Aansluiten en installeren witgoed
  • Seniorenservice
  • Meubelvervoer en -plaatsing

Hulp bij uw verhuizing

Indien u hulp nodig heeft bij het vervoer van uw meubels, of andere klussen om uw woning, hebben wij de seniorenservice. De seniorenservice van Kingmovers heeft betrekking op alle denkbare klussen in en om uw nieuwe woning. Met deze service verzorgen wij het transport en de installatie van meubels.

Onze verhuismaterialen

U kunt bij Kingmovers ook terecht voor verhuismaterialen, zoals dozen, garderobeboxen en inpakpapier. Daarnaast kunnen onze professionele verhuizers u helpen door een verhuislift te vervoeren en te bedienen. Tevens is het mogelijk om de verhuisvrachtwagen te laten besturen. Dit kan ook bij interne verhuizingen, deelverhuizingen en andere kleinere klussen. Bij verhuizingen die langer dan twee aaneengesloten uren duren, zijn onze verhuiswagen en verhuislift in te zetten.

Aanvullende verhuisdiensten

Voor verhuizingen bieden wij aanvullende verhuisdiensten aan, zoals de handyman service en de Cleanman service.

Kwaliteit staat voorop

Wij zijn trots op het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten die voldoen aan de hoogste normen in de branche. Ons team van ervaren verhuizers zorgt ervoor dat uw bezittingen met de grootste zorg worden behandeld, van het inpakken tot het transporteren en uitpakken van uw meubels

Persoonlijke aanpak

Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze verhuisadviseurs zullen met u samenwerken om een op maat gemaakt verhuisplan te creëren dat aan al uw wensen voldoet.

Betrouwbaarheid & stiptheid

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en stiptheid. U kunt erop vertrouwen dat wij op tijd op de afgesproken locatie zullen zijn en dat uw verhuizing volgens planning verloopt. Wij houden rekening met uw agenda en zorgen ervoor dat uw verhuizing zo min mogelijk overlast veroorzaakt.

HOE WERKEN WIJ?

Eenvoudig verhuizen in 4 simpele stappen

01. Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan via onze website.

2. Inpakken

Uw inboedel & meubilair wordt zorgvuldig en veilig verpakt.

Wat doen wij?

Onze verhuis services

Verhuizingen binnenland

Verhuizingen binnenland

Of u nu naar een nieuwe stad verhuist of gewoon binnen dezelfde buurt blijft, wij staan voor u klaar om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen.

Ontruimingen

Ontruimingen

Of u nu een woning, kantoor, winkel of ander pand moet ontruimen. Ons team zal ervoor zorgen dat het pand volledig wordt leeggehaald.

Afvoeren

Afvoeren

Heeft u afval, puin of andere materialen die moeten worden afgevoerd? Wij kunnen het voor u regelen en zorgen voor een nette afvoering.

Klusjesman

Klusjesman

Onze ervaren verhuizers zijn ook bekwaam in het demonteren en
monteren van meubels. Zo heeft u een A tot Z service bij Kingmovers.

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van klanten die zijn verhuisd

Ontdek de verhalen van onze gewaardeerde klanten hiernaast en duik in de wereld van moeiteloos verhuizen met ons speciale verhuisbedrijf.

Wij zijn er trots op dat wij een hoog niveau van klanttevredenheid hebben bereikt. Onze tevreden klanten getuigen van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw verhuizing een positieve ervaring te maken.

google

Het eerste contact was thuis. Vriendelijke man. Snel een duidelijk overzicht wat er moest gebeuren. Goede, duidelijke offerte die niet hoog was. Inpakservice snel en secuur uitgevoerd. Dezelfde dag nog over gebracht. Niets kwijt of beschadigd. Zou het zelf niet beter kunnen.Personeel vriendelijk, kundig en snel. Kortom een aanrader als je eens moet verhuizen.

Ton Spaan juli 12, 2024
google

Al twee keer ingeschakeld voor de verhuizing en twee keer dik in orde tegen een nette prijs.

Jeroen Hakker juni 28, 2024
Whatsapp whatsapp