Kingmovers.nl | Verhuisservice | Verhuisbedrijf | Den Haag

Reviews

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

U ontvangt binnen 24 uur een offerte antwoord van ons terug.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Netjes geholpen Professional en Vriendelijk geholpen Alle afspraken nagekomen Pas verhuisd van rotterdam naar schiedam

Oemmay Jalis april 18, 2024
google

professioneel, vriendelijk, snel, schoon, blij om te helpen, goede en concurrerende prijs. De beste investering die we ooit hebben gedaan, was om met King Movers samen te werken!

Pilar Nobio april 16, 2024
google

Fijne mensen. Ik heb verschillende (kleine) verhuizingen met King Movers gedaan en ben blij met hun adequate manier van werken. En verhuizen met mensen met blije gezichten is altijd fijn werken.

Katrijn Kuypers april 8, 2024
google

In maart ben ik verhuisd naar Ede, vanuit een bovenwoning in het centrum van Dordrecht met moeilijke trappen naar een gelijkvloerse woning op de 2e etage bereikbaar per lift. Ik ben een enorme liefhebber van boeken en zag het absoluut niet zitten om mijn spullen zelf te verhuizen met hulp van mijn familie en vrienden, dus ging ik op zoek naar een verhuizer. Via het internet kwam ik in contact met het verhuisbedrijf King Movers. De eigenaar Gerard is in Dordrecht geweest om een offerte op te maken en dat klikte wat mij betreft direct. Hij straalt interesse en vakmanschap uit en is bereid wat extra's te doen als daar behoefte aan is. In mijn geval was dat het "even" op het adres van mijn dochter in Wageningen afleveren van een zware tuinbank en een houtkacheltje wat zij uit mijn inboedel zou krijgen. Voor ons een ideale manier om die loodzware dingen bij haar te krijgen! En op de offerte stond: gratis vervoer naar Wageningen. Kijk, daar spreekt echte klantgerichtheid uit en dat is een van de zaken geweest waardoor ik niet eens verder heb gezocht naar andere verhuizers. Ruim van te voren zijn er een heleboel verhuisdozen gebracht, waar ik zelf mijn spullen in ingepakt heb. Op de dag zelf zijn ze met een verhuislift gekomen om zo de nare trappen niet te hoeven gebruiken : een ideale oplossing. De meubels zijn waar nodig gedemonteerd en weer gemonteerd in Ede. De waardevolle spullen zijn met liefde zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd, kortom alles verliep soepel en naar volle tevredenheid van beide kanten. Ik heb ruim de tijd gekregen de dozen weer uit te pakken en de lege dozen zijn weer opgehaald in Ede. Als er vrienden aan mij vragen in de toekomst of ik een verhuizer kan aanbevelen, dan weet ik zeker dat ik het team van King Movers zal aanbevelen! De verhuizing waar ik door alles wat er bij komt kijken best wel tegen op heb gekeken is o.a. door de gekozen verhuizer enorm meegevallen! Mijn dank daarvoor!

H.J. de Langen april 7, 2024
google

Goede en snelle service voor het verhuizen van onze meubels. Alles was zeer snel en zonder schade naar het nieuwe huis verhuisd.

dirk-jan vinke april 6, 2024
google

Afgelopen december zijn wij verhuisd door King Movers. Niets dan lof aan dit bedrijf! Wat een fijne samenwerking en super aardige mensen. Alles is keurig en schadevrij verhuisd. Een echte aanrader!!!

google

Hele goede service! Veel van mijn verhuizingen zijn door dit bedrijf gedaan. Dit is het beste verhuisbedrijf die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Lisa Xiao maart 9, 2024
google

Puntgewijs onze ervaringen: - verhouding prijs - kwaliteit is top (10) - goede afspraken mee te maken (10) - naleving van afspraken (10) - op tijd (10) - efficiënt in uitvoering (10) - professioneel en vriendelijk (10) - prettige communicatie (10) - klantvriendelijkheid (10) - medewerkers hebben duidelijk plezier in hun werk en doen dat met humor (10)Kortom: een hele positieve ervaring; wij kunnen het verhuisbedrijf King Movers zeer aanbevelen!

Roy Cabenda maart 9, 2024
google

Fijn bedrijf. Komen snel langs. Ze spreken een vaste prijs af, zodat we niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Ze denken mee, zijn flexibel en leveren goed werk. We hadden best veel offertes opgevraagd en ben blij dat we voor hen gekozen hebben.

Peter Renden februari 4, 2024
google
Claudia Masha januari 17, 2024
google

Ik werd snel geholpen, aardig en kundig personeel. Ik was er erg blij mee

C. Minderaa januari 15, 2024
google

King Movers gebruikt tijdens onze bedrijfs verhuizing. Prettig om mee te werken. Zeer flexibel toegankelijk en snel. Ook op een later moment voor het verhuizen van een zwaar object was het in no time geregeld. Dat alles ook nog eens voor een nette prijs en geen onzinnige taferelen met rare prijs opbouw.

TheHGBone december 21, 2023

HOE WERKEN WIJ?

Eenvoudig verhuizen in 4 simpele stappen

01. Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan via onze website.

2. Inpakken

Uw inboedel & meubilair wordt zorgvuldig en veilig verpakt.

Whatsapp whatsapp