Kingmovers.nl | Verhuisservice | Verhuisbedrijf | Den Haag

Klusjesman

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

U ontvangt binnen 24 uur een offerte antwoord van ons terug.

Kingmovers.nl

Laat je meubels demonteren & weer monteren!

Onze ervaren verhuizers zijn ook bekwaam in het demonteren en monteren van meubels. Wij zorgen ervoor dat uw meubels veilig worden gedemonteerd, vervoerd en weer gemonteerd op de nieuwe locatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het in elkaar zetten van uw meubels.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat kwaliteit en betrouwbaarheid biedt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw verhuizing. Verhuis met vertrouwen en laat ons uw partner zijn tijdens deze belangrijke stap in uw leven

HOE WERKEN WIJ?

Eenvoudig verhuizen in 4 simpele stappen

01. Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan via onze website.

2. Inpakken

Uw inboedel & meubilair wordt zorgvuldig en veilig verpakt.

Wat doen wij?

Onze verhuis services

Verhuizingen binnenland

Verhuizingen binnenland

Of u nu naar een nieuwe stad verhuist of gewoon binnen dezelfde buurt blijft, wij staan voor u klaar om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen.

Ontruimingen

Ontruimingen

Of u nu een woning, kantoor, winkel of ander pand moet ontruimen. Ons team zal ervoor zorgen dat het pand volledig wordt leeggehaald.

Afvoeren

Afvoeren

Heeft u afval, puin of andere materialen die moeten worden afgevoerd? Wij kunnen het voor u regelen en zorgen voor een nette afvoering.

Klusjesman

Klusjesman

Onze ervaren verhuizers zijn ook bekwaam in het demonteren en
monteren van meubels. Zo heeft u een A tot Z service bij Kingmovers.

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van klanten die zijn verhuisd

Ontdek de verhalen van onze gewaardeerde klanten hiernaast en duik in de wereld van moeiteloos verhuizen met ons speciale verhuisbedrijf.

Wij zijn er trots op dat wij een hoog niveau van klanttevredenheid hebben bereikt. Onze tevreden klanten getuigen van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw verhuizing een positieve ervaring te maken.

google

Dit verhuisbedrijf biedt superservice aan tegen een redelijke prijs. Meubels, schilderijen en andere kwetsbare zaken worden zorgvuldig ingepakt, op de juiste plaats neergezet en dozen etc netjes opgestapeld. Ze leveren gratis dozen (tegen een kleine bezorg en -ophaalvergoeding) en beschermmateriaal hebben ze ook zelf bij zich. Verder nemen ze ook dozen mee waardoor je hangkleding zo vanuit je kast in de doos meegenomen kan worden! De medewerkers zijn zeer bekwaam, behulpzaam en superaardig. Ik had helaas een aantal zware meubels en dozen en zonder schroom of beklag hebben ze hun werk netjes verricht. Kan niets anders zeggen dan "kijk niet verder en kies dit bedrijf voor je verhuizing!". Dikke pluim van mij 🙂

google

Zeer vriendelijk, professioneel en zorgvuldig team. Verhuizing verliep heel vlot en alle spullen zijn netjes in- en uitgepakt. Een volgende keer maken wij zeker weer gebruik van King Movers!

Jelena Ilic januari 28, 2023
Whatsapp whatsapp